Ik ben Hinke Naus, getrouwd met Adriaan en moeder van 2 kinderen. In 2008 heb ik Boerderij de Boterbloem opgericht. Ik ben veelal achter de schermen aan het werk, maar vind het ook ontzettend leuk om regelmatig de groepen te bezoeken om dan even met de kinderen te kletsen, knuffelen of te spelen. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich thuis voelen op de Boterbloem en dat ze kunnen genieten van onze prachtige binnen en buitenruimtes, de dieren en de andere kinderen.
Ik ben Adriaan Naus. Getrouwd met Hinke Naus en samen hebben wij 2 kinderen, Milou en Liset. Samen met Hinke zijn wij de eigenaren van Boerderij de Boterbloem.
Ik ben op de Boterbloem verantwoordelijk voor alle logistiek , onderhoud en nieuwbouw. En spring regelmatig bij met het halen van de kinderen bij de scholen.
Eigenlijk doe ik alles, behalve op de groepen werken (maar ik kom wel regelmatig even kijken).
Mijn naam is Froukje Rispens-Visser. Ik ben in 1984 geboren en in mijn vrije tijd mag ik graag tuinieren, wandelen en lezen. Sinds oktober 2016 werk ik bij Boerderij de Boterbloem. Eerst heb ik op de Boterbloem een aantal jaar gewerkt op zowel het kinderdagverblijf en de zorgboerderij als pedagogisch medewerker. Sinds april 2018 ben ik werkzaam in de functie van Coördinator Zorg voor de zorgboerderij. U kunt mij tegen komen op de zorgboerderij groep als begeleider van de Bijenkorfgroep op de woensdagmiddag, op zaterdag bij de Boterboefjes of op kantoor.
 

Ik ben Bianca de Jong en samen met mijn man en 3 kinderen wonen wij in Lemmer. 
Sinds oktober 2021 werk ik bij Boerderij de Boterbloem in de functie van Office Manager. In deze functie verzorg ik o.a. de planning van het kinderdagverblijf en BSO, nieuwe aanmeldingen en ben ik aanspreekpunt voor ouders voor diverse vragen.
Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag. 

Ik ben Jantine Oosting en samen met mijn man en kinderen woon ik in Dronten waar ik ook geboren ben.
Sinds april 2022 mag ik als officemanager zorg werken op Boerderij de Boterbloem. Hierbij regel ik alle administratieve zaken die bij een zorgboerderij komen kijken. Mijn werkdagen zijn dinsdag, woensdag en vrijdag.  Voordat ik bij de Boterbloem kwam werken heb ik 20 jaar in het sanitair gewerkt. Dan is de zorg, toch een hele andere tak van sport.
In mijn vrije tijd kun je me vaak in mijn (moes)tuin vinden. Ik hou van wandelen en fietsen al doe ik dat laatste eigenlijk alleen met mooi weer 😉

 

Hallo,
Ik ben Floor Kok-Uitdewilligen en ik woon met mijn man en 4 kinderen aan een buitenweg in Luttelgeest. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten en speel sinds kort softbal.
Van groei en spelende kinderen word ik blij. Ik ben helemaal in mijn element wanneer ik samen met mijn collega’s hier een waardevolle bijdrage aan kan leveren.
In mijn loopbaan heb ik met name heel veel plezier ervaren in het werken met het jonge kind. Vanuit deze ervaring en mijn achtergrond vanuit de Sociaal pedagogische hulpverlening geef ik graag invulling aan mijn functie pedagogisch coach.

 

Ik ben Joyce Georg en sinds begin mei 2022 werkzaam bij Boerderij de Boterbloem als pedagogisch coach van de zorggroep. Ik woon samen met mijn 4 dochters in Biddinghuizen. Na jarenlang te hebben gewerkt als regievoerder en het geven van ouderbegeleiding binnen de jeugdzorg was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Als pedagogisch coach ondersteun ik de begeleiders van de zorggroep om de pedagogische visie vanuit de Boterbloem terug te laten komen in het pedagogisch handelen op de groep. Gezamenlijk werken we on the job of in individuele coaching gesprekken aan het vergroten en versterken van de professionele werkhouding van de begeleiders. Ook het geven van trainingen en het aanbieden van hulp bij zorgvragen vallen binnen mijn functie. De warme en gastvrije sfeer binnen de boterbloem hebben mij gelijk welkom doen voelen!
Ik ben Marjan Pasterkamp, geboren in 1984 en samen met mijn man en onze 2 meiden woon ik op Urk. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn gezin of vriendinnen. Ook mountainbike ik graag. Sinds februari 2022 werk ik met veel plezier bij de Boterbloem. Donderdag werk ik op de babygroep en vrijdag op de peutergroep. Wat me bijzonder aanspreekt aan de Boterbloem is dat het een kinderdagverblijf op een boerderij is. Het omgaan met, en het respect hebben voor dieren, de natuur en elkaar vind ik erg belangrijk. Ieder kind is uniek en heeft het recht om zich op zijn eigen manier en tempo te ontwikkelen. Ik zou daar ontzettend graag mee willen helpen door te observeren, in te leven en in te spelen op de behoefte van het kind. En als de kinderen genieten, geniet ik natuurlijk ook.
Ik ben Evelyn Yska, ben in 1980 geboren en samen met mijn 2 dochters van 16 en 12 wonen wij in Emmeloord. Wij hebben thuis een konijn Holly en een lieve poes Bibi.
Mijn vriend en ik hopen dit jaar te gaan starten met de verbouwing van zijn huis. Als dit klaar is gaan wij met z’n allen samen wonen en hebben we gezellig een huis vol met 5 pubers. Ik hou van sporten en probeer dat minimaal 2x per week te doen. Verder vind ik het ook erg leuk om mij bezig te houden met interieur en woningen in te richten. Ik ben 21 jaar werkzaam in de kinderopvang. En sinds 2020 werk ik met veel plezier op Boerderij de Boterbloem, waar ik met veel liefde voor de kinderen op de baby groep zorg.
Ik ben Vivian de Boer, Als ik mezelf zou moeten omschrijven in een paar woorden: Rustig, Nuchter, Sociaal en een gevoelsmens.
Geboren in Emmeloord en altijd gewoond in Tollebeek.
Ik ben geboren in 1992 en sinds 2014 gelukkig getrouwd met Jan. Hierna zijn wij op Urk gaan wonen en hier wonen we nog steeds met veel plezier! In 2017 is ons zoontje Kris geboren. In 2020 is onze dochter Anna geboren. Ik ben werkzaam op de babygroep ‘’de bezige bijtjes’’. Ook heb ik een aantal jaar fanatiek paardgereden maar dit staat nu op een laag pitje. Wel heb ik nog steeds mijn paard Muffin maar die mag nu lekker van zijn pensioen genieten. Hier ga ik nog wel 1x in de week langs om te knuffelen. Ook ga ik graag wandelen en doe ik regelmatig bakjes koffie met vriendinnen en de kinderen. Ik werk alweer een ruime tijd op de Boterbloem (sinds 2011) en heb het nog steeds naar mijn zin. Eerst heb ik op alle groepen gestaan. (KDV/BSO/ZORG) maar door de jaren heen ben ik er echt wel achter gekomen dat mijn hart bij de babygroep is. Ik vind het heerlijk om voor jullie kleintjes te zorgen en probeer met mijn collega’s de kindjes dan ook een zo fijn mogelijke tijd te bezorgen op onze groep. Heb je na dit stukje nog vragen? Je mag mij altijd aanspreken. Vind ik juist leuk!
Ik ben Shanna van der Velde en ik ben 1994 geboren. Ik woon samen met mijn vriend in Bant. Ik vind het leuk om in mijn vrije tijd gezellige dingen te doen met vrienden en familie. Ik heb de opleidingen pedagogisch medewerker en medewerker maatschappelijke zorg gevolgd. Sinds Januari 2021 werk ik bij Boerderij de Boterbloem en sta op verschillende groepen. Je kunt mij regelmatig vinden bij de peuters en bij de kinderen van de Zorgboerderij, maar ik val ook wel eens in bij de babygroep of bij de kinderen van de BSO. Ik vind het op alle groepen erg gezellig en vind het belangrijk dat alle kinderen lekker zichzelf kunnen en mogen zijn.
Hoi allemaal,
Ik zou mij graag even willen voorstellen.
Ik ben Ida, ik ben in 1991 geboren en woon samen met mijn man Daniël en zoon Thijs in Emmeloord. Sinds september 2012 mag ik met heel veel plezier bij de boterbloem werken.
Ik vind het belangrijk dat elk kind zich veilig voelt op de boterbloem.
Ieder kind is uniek en wat is het mooi om elk kind op zijn of haar eigen tempo te mogen zien groeien.
Ik ben Paulien, in 1987 geboren, getrouwd, moeder van een dochtertje, en samen wonen wij heerlijk aan een buitenweg bij Nagele. Naast de activiteiten met mijn dochter mag ik mijn vrije tijd graag tuinieren, wandelen op het strand, bakken en koffie drinken met familie en vrienden. Ik ben sinds 2010 werkzaam bij de Boterbloem, waarvan de laatste 2 jaar als leidster van de peutergroep. De kinderen geven mij energie; de eerlijkheid, puurheid en de eenvoud. De band die ik opbouw met ouder en kind is zo waardevol, en de verbinding met elkaar versterkt de veiligheid voor het kind. Hierdoor mag en kan het kind zich optimaal ontwikkelen. Elk kind is uniek en elke dag is anders, dat maakt het werken fantastisch. Met veel plezier ontmoet ik u op de boerderij.
 

Ik ben Jolien Hoekstra, geboren in 1992 en ik woon in Marknesse. Mijn opleiding tot pedagogisch medewerker heb ik afgerond in 2011. Daarna heb ik als gastouder gewerkt en nu werk ik sinds november 2021 met veel plezier op de Boterbloem. Ik ben werkzaam op de babygroep op maandag, woensdag en vrijdag. Het werken met kinderen en dieren geeft mij veel voldoening. Elke dag is anders en elk kind is uniek. Ik vind het belangrijk dat ieder kind zich kan ontwikkelen op zijn eigen tempo. Samen met mijn collega’s probeer ik de kinderen een zo fijn mogelijke tijd te bezorgen op de Boterbloem. 

Mijn naam is Janny Zwaan-Romkes, en in 1995 geboren.
Getrouwd met Roeland en moeder van een tweeling, Klaas en Reinier.
Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn, en mag graag op pad met mijn gezin, of vriendinnen.
Op de Friesepoort in Emmeloord heb ik mijn opleiding pedagogisch medewerkster afgerond in 2014. Tijdens mijn opleiding heb ik in mijn laatste jaar stage gelopen bij de Boterbloem.
Hierdoor bleef de boterbloem altijd een plek waar ik graag wilde werken.
Ik vind het belangrijk dat de kinderen het leuk hebben bij ons, en dat ze zich kunnen laten zien.
Ik ben Judith Busscher, Ik ben in 1977 geboren, getrouwd en moeder van 3 prachtige kinderen. Samen wonen we in Emmeloord.
Ik hou van gezelligheid, hapje eten met familie en of vrienden, reizen. Maar ook een goed boek lezen vind ik heerlijk.
Dit jaar werk ik 25 jaar in de kinderopvang. Verschillende functies heb ik bekleed. Van manager kinderopvang tot pedagogisch medewerker. Werken met kinderen doe ik met veel liefde. Kinderen zijn puur en echt. Je mag jezelf zijn. Elke dag is een feestje. Sinds 2020 werk ik met veel plezier bij boerderij de Boterbloem. Je kunt me voornamelijk vinden bij de peutergroep de “boterboefjes”.
Simone is mijn naam.
Ik ben getrouwd en wij hebben 3 kinderen mogen ontvangen.
In het dagelijks leven ben ik huismoeder.
Bij de Boterbloem werk ik op de BSO groep. 
Ik ben Clara. Sinds 2019 werk ik met veel plezier op de Boterbloem. Met kinderen omgaan is voor mij het leukste werk wat er is. Daarvoor heb ik 10 jaar als onderwijsassistent en op een BSO gewerkt. Dat was een prachtige combi. Daarvoor 24 jaar als leerkracht in het basisonderwijs. Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen. Ik ben graag buiten om te wandelen fietsen en tuinieren.
Ik ben Esther Verkerk
Ik werk maandag, woensdag en vrijdag op de babygroep en om de zaterdag sta ik op de zorggroep. Ik ben in 1973 geboren en woon samen met mijn dochter van 19 in Marknesse. Ik heb een LAT-relatie. Ik heb ruim 12 jaar voor de klas gestaan, voornamelijk kleuters. Daarna heb ik de overstap gemaakt naar de kinderopvang. Daar werk ik nu ook al weer 13 jaar. Kinderen zijn zo mooi puur en ik wil heel graag kinderen helpen groeien en ontwikkelen.
In mijn vrije tijd dans ik graag en geef ik ontspanningsmassages en energetische behandelingen.
Ook ben ik heel graag in de natuur en rij en verzorg ik een paard. Ik vind omgang met dieren heerlijk! Vandaar dat ik ook enorm blij ben dat ik nu op de Boterbloem kan en mag werken. De combinatie van kinderen, collega´s, natuur en dieren is voor mij helemaal super.
Ik ben Esmee Jonkers, geboren in 2001 en ik woon in Ens. Ik heb de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker afgerond. In mijn vrije tijd ben ik veel buiten te vinden, ik ben gek op dieren en tuinieren. Ook hou ik ervan om bordspellen te spelen met familie, en ben ik graag op pad met mijn vriend. Sinds mei 2022 ben ik werkzaam bij boerderij De Boterbloem waar ik met veel plezier werk
Mijn naam is Lusette Visser, ik kom uit Urk en ik ben in 1998 geboren.
In Oktober hoop ik te trouwen en in Tollebeek te gaan wonen.
Daarnaast ben ik druk bezig met afstuderen als jeugd en gezinsprofessional, Jeugdzorg.
In Juni hoop ik afgestudeerd te zijn en ik kijk uit om fulltime bij de Boterbloem aan het werk te gaan. U kunt mij zowel op de baby groep, peuter groep als de BSO tegen komen, waar ik met plezier en veel liefde een stukje mee loop met de ontwikkeling van uw kind.
Maar mijn hart ligt vooral bij de zorgboerderij, waar ik voornamelijk aan het werk ben/zal zijn. Ik zie ieder kind als een uniek mens die zich in eigen tempo moet kunnen en mogen ontwikkelen. Veiligheid, geborgenheid, maar ook ruimte voor zelfstandigheid is hierbij een belangrijke factor. Met veel enthousiasme, passie en liefde zal ik zorg dragen voor uw kinderen en mij inzetten voor een goede samenwerking met u als ouder.
Hoi ik ben Famke, geboren in 1997. Mijn hobby’s zijn paardrijden en gezellige avondjes met mijn vriendinnen en familie. In 2016 heb ik de opleiding maatschappelijke zorg afgerond. Na mijn opleiding in 2016 ben ik voor 15 maanden op reis geweest naar Australië, Nieuw Zeeland en 4 landen in Azië. Sinds februari 2019 ben ik met veel plezier werkzaam op Boerderij de Boterbloem . Ik ben werkzaam op de zorggroepen.
Op het moment doe ik de opleiding gespecialiseerd pedagogische medewerker.
Voor mijn opleiding loop ik stage bij de peuters, de Boterboefjes.
Ik vind het belangrijk dat de kinderen zichzelf kunnen zijn, kunnen ontdekken en zich ontwikkelen op hun eigen niveau en tempo. 
Mijn naam is Mariëlle en samen met mijn man Marcel en 3 kinderen woon ik in Oldemarkt. Sinds september 2019 werk ik met veel plezier op de Boterbloem. Voornamelijk werk ik op de zorggroep, maar ook bij de peuters en de BSO kun je me tegenkomen. Voordat ik bij de Boterbloem kwam werken heb ik bij een ander kinderdagverblijf gewerkt, en later nog een paar jaar in de gehandicaptenzorg. Dat ik mijn liefde voor het werken met kinderen en de zorg kan combineren op de Boterbloem vind ik echt leuk. Geen dag is hetzelfde en voor elk kind is er wat te doen. Even een kijkje nemen bij de dieren of lekker voetballen in de pannakooi, er is altijd wat te bedenken. Thuis vind ik het leuk om samen met mijn kinderen te bakken en te knutselen. Ook volleybal ik graag en als het even kan zijn we buiten te vinden voor een fietstocht of een wandeling. En dat we dicht bij huis kunnen kanoën is iets wat we allemaal leuk vinden.
Ik hoop dat jullie wat meer te weten zijn gekomen over wie ik ben en als er nog vragen zijn, stel ze gerust.
Ik ben Jessica Hoekstra, geboren in 1997 en wonend in Tollebeek. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om actief en creatief bezig te zijn. Ik dans, speel gitaar en probeer er ook bij te zingen. Tijdens het afronden van mijn HBO opleiding; Maatschappelijk Werk en Dienstverlening, ben ik in maart 2018 bij de Boterbloem komen werken. Ik begeleid de kinderen op de verschillende groepen op de zorgboerderij. Hiernaast geef ik individuele begeleiding, zowel bij kinderen thuis (ambulant) als op de Boterbloem.
Graag wil ik kinderen begeleiden in hun individuele ontwikkeling en hen helpen te ontdekken wie zij zelf zijn. Dit doe ik door hen geborgenheid, vertrouwen en veiligheid te bieden. Ieder kind is uniek en dat maakt het werken met kinderen zo bijzonder.
   
Ik ben Brenda den Burger, ik ben geboren in 2000 en ik woon in Luttelgeest. Momenteel zit ik in het tweede jaar van de opleiding Social Work en sinds de zomer van 2020 werk ik op zaterdag en/of in de vakanties op de zorg en BSO groepen. In mijn vrije tijd wandel of fiets ik graag met mijn mountainbike door de bossen
   
Mijn naam is Kim Busker, een creatieve meid die in oplossingen denkt en een luisterend oor bied naar andere. Ik ben geboren in 1995 en woon in Emmeloord met mijn chihuahua Gizzy. Hiervoor heb ik de opleidingen Dierenverzorging en Dierentrimmer gevolgd en ben sinds 2019 de Dierenverzorgster op de Boterbloem. Ik vind het belangrijk dat de dieren de hulp/verzorging krijgen die ze nodig hebben en lekker in hun vel zitten. En wanneer ik niet werk en met de dieren bezig ben vermaak ik mijzelf met video games spelen, verhalen schrijven en tekenen. Zolang ik maar op een creatieve manier bezig ben.