Ik ben Hinke Naus, getrouwd met Adriaan en moeder van 2 kinderen. In 2008 heb ik Boerderij de Boterbloem opgericht. Ik ben veelal achter de schermen aan het werk, maar vind het ook ontzettend leuk om regelmatig de groepen te bezoeken om dan even met de kinderen te kletsen, knuffelen of te spelen. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich thuis voelen op de Boterbloem en dat ze kunnen genieten van onze prachtige binnen en buitenruimtes, de dieren en de andere kinderen.
Ik ben Adriaan Naus. Getrouwd met Hinke Naus en samen hebben wij 2 kinderen, Milou en Liset. Samen met Hinke zijn wij de eigenaren van Boerderij de Boterbloem.
Ik ben op de Boterbloem verantwoordelijk voor alle logistiek , onderhoud en nieuwbouw. En spring regelmatig bij met het halen van de kinderen bij de scholen.
Eigenlijk doe ik alles, behalve op de groepen werken (maar ik kom wel regelmatig even kijken).
 

Ik ben Bianca de Jong en samen met mijn man en 3 kinderen wonen wij in Lemmer. 
Sinds 2021 werk ik bij Boerderij de Boterbloem in de functie van Office Manager. In deze functie verzorg ik o.a. de planning van het kinderdagverblijf en BSO, nieuwe aanmeldingen en ben ik aanspreekpunt voor ouders voor diverse vragen.
Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag. 

Ik ben Jantine Oosting en samen met mijn man en kinderen woon ik in Dronten waar ik ook geboren ben.
Sinds april 2022 mag ik als officemanager zorg werken op Boerderij de Boterbloem. Hierbij regel ik alle administratieve zaken die bij een zorgboerderij komen kijken. Mijn werkdagen zijn dinsdag, woensdag en vrijdag.  Voordat ik bij de Boterbloem kwam werken heb ik 20 jaar in het sanitair gewerkt. Dan is de zorg, toch een hele andere tak van sport.
In mijn vrije tijd kun je me vaak in mijn (moes)tuin vinden. Ik hou van wandelen en fietsen al doe ik dat laatste eigenlijk alleen met mooi weer 😉

 

Hallo,
Ik ben Floor Kok-Uitdewilligen en ik woon met mijn man en 4 kinderen aan een buitenweg in Luttelgeest. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten en speel sinds kort softbal.
Van groei en spelende kinderen word ik blij. Ik ben helemaal in mijn element wanneer ik samen met mijn collega’s hier een waardevolle bijdrage aan kan leveren.
In mijn loopbaan heb ik met name heel veel plezier ervaren in het werken met het jonge kind. Vanuit deze ervaring en mijn achtergrond vanuit de Sociaal pedagogische hulpverlening geef ik graag invulling aan mijn functie pedagogisch coach.

 

Ik ben Joyce Georg en sinds begin mei 2022 werkzaam bij Boerderij de Boterbloem als pedagogisch coach van de zorggroep. Ik woon samen met mijn 4 dochters in Biddinghuizen. Na jarenlang te hebben gewerkt als regievoerder en het geven van ouderbegeleiding binnen de jeugdzorg was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Als pedagogisch coach ondersteun ik de begeleiders van de zorggroep om de pedagogische visie vanuit de Boterbloem terug te laten komen in het pedagogisch handelen op de groep. Gezamenlijk werken we on the job of in individuele coaching gesprekken aan het vergroten en versterken van de professionele werkhouding van de begeleiders. Ook het geven van trainingen en het aanbieden van hulp bij zorgvragen vallen binnen mijn functie. De warme en gastvrije sfeer binnen de boterbloem hebben mij gelijk welkom doen voelen!
Ik ben Marjan Pasterkamp, geboren in 1984 en samen met mijn man en onze 2 meiden woon ik op Urk. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn gezin of vriendinnen. Ook mountainbike ik graag. Sinds februari 2022 werk ik met veel plezier bij de Boterbloem op de babygroep. Wat me bijzonder aanspreekt aan de Boterbloem is dat het een kinderdagverblijf op een boerderij is. Het omgaan met, en het respect hebben voor dieren, de natuur en elkaar vind ik erg belangrijk. Ieder kind is uniek en heeft het recht om zich op zijn eigen manier en tempo te ontwikkelen. Ik zou daar ontzettend graag mee willen helpen door te observeren, in te leven en in te spelen op de behoefte van het kind. En als de kinderen genieten, geniet ik natuurlijk ook.
Ik ben Evelyn Yska, ben in 1980 geboren en samen met mijn 2 dochters van 16 en 12 wonen wij in Emmeloord. Wij hebben thuis een konijn Holly en een lieve poes Bibi.
Mijn vriend en ik hopen dit jaar te gaan starten met de verbouwing van zijn huis. Als dit klaar is gaan wij met z’n allen samen wonen en hebben we gezellig een huis vol met 5 pubers. Ik hou van sporten en probeer dat minimaal 2x per week te doen. Verder vind ik het ook erg leuk om mij bezig te houden met interieur en woningen in te richten. Ik ben 21 jaar werkzaam in de kinderopvang. En sinds 2020 werk ik met veel plezier op Boerderij de Boterbloem, waar ik met veel liefde voor de kinderen op de baby groep zorg.
Hallo allemaal! Ik ben Anne-Lynn Brouwer en ik werk sinds maart 2024 op de buitenschoolse opvang van de Boterbloem. Ik ben 22 jaar oud en kom uit Urk. Naast mijn werk hier studeer ik deeltijd psychomotorische therapie aan Windesheim en werk ik in Lelystad met kinderen met een verstandelijke beperking. In mijn vrije tijd ben ik een fanatieke voetballer en speel ik bij het eerste vrouwenteam van S.V. Urk.
Ik ben Shanna van der Velde en ik ben 1994 geboren. Ik woon samen met mijn man en onze zoon in Bant. Ik vind het leuk om in mijn vrije tijd gezellige dingen te doen met vrienden en familie. Ik heb de opleidingen pedagogisch medewerker en medewerker maatschappelijke zorg gevolgd. Sinds januari 2021 werk ik bij Boerderij de Boterbloem en sta op verschillende groepen. Je kunt mij regelmatig vinden bij de baby’s, maar ik val ook wel eens in bij de peutergroep of bij de kinderen van de BSO. Ik vind het op alle groepen erg gezellig en vind het belangrijk dat alle kinderen lekker zichzelf kunnen en mogen zijn.
Hoi allemaal,
Ik zou mij graag even willen voorstellen.
Ik ben Ida, ik ben in 1991 geboren en woon samen met mijn man Daniël en onze 2 kinderen in Emmeloord. Sinds september 2012 mag ik met heel veel plezier bij de boterbloem werken.
Ik vind het belangrijk dat elk kind zich veilig voelt op de boterbloem.
Ieder kind is uniek en wat is het mooi om elk kind op zijn of haar eigen tempo te mogen zien groeien.
 

Ik ben Jolien Hoekstra, geboren in 1992 en ik woon in Marknesse. Mijn opleiding tot pedagogisch medewerker heb ik afgerond in 2011. Daarna heb ik als gastouder gewerkt en nu werk ik sinds november 2021 met veel plezier op de Boterbloem. Ik ben werkzaam op de babygroep op maandag, woensdag en vrijdag. Het werken met kinderen en dieren geeft mij veel voldoening. Elke dag is anders en elk kind is uniek. Ik vind het belangrijk dat ieder kind zich kan ontwikkelen op zijn eigen tempo. Samen met mijn collega’s probeer ik de kinderen een zo fijn mogelijke tijd te bezorgen op de Boterbloem. 

 

Ik ben Iris van Pienbroek, woon in Emmeloord en ben geboren in 1998. Ik woon nog bij mijn ouders thuis in Emmeloord, samen met mijn vriend ben ik druk op zoek naar een woning voor ons samen.
Sinds februari 2024 werk ik als invalster bij Boerderij de Boterbloem. Ik heb een paar jaar terug de opleiding pedagogisch medewerker afgerond. 
Ik heb ervaring in de kinderopvang en heb zelf ook een paar jaar als gastouder gewerkt. Ik heb even niet gewerkt met kinderen en heb hierdoor gemerkt dat ik dit heel erg gemist heb, het werken met kinderen is mijn grootste passie. Daarom ben ik heel blij dat ik het team van Boerderij de Boterbloem mag komen versterken!

Mijn naam is Janny Zwaan-Romkes, en in 1995 geboren.
Getrouwd met Roeland en moeder van drie kinderen.
Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn, en mag graag op pad met mijn gezin, of vriendinnen.
Op de Friese Poort in Emmeloord heb ik mijn opleiding pedagogisch medewerkster afgerond in 2014. Tijdens mijn opleiding heb ik in mijn laatste jaar stage gelopen bij de Boterbloem.
Hierdoor bleef de Boterbloem altijd een plek waar ik graag wilde werken.
Ik vind het belangrijk dat de kinderen het leuk hebben bij ons, en dat ze zich kunnen laten zien.
Mijn naam is Marilène Bakker. Ik ben in 2002 geboren op Urk, hier woon ik met mijn ouders en broertjes. In 2022 ben ik geslaagd voor de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker. Sinds de zomer van 2022 werk ik met veel plezier op zowel alle groepen van het kinderdagverblijf als op de zorg bij de Boterbloem.

Hier mag ik samen werken, spelen en genieten van en met de jongeren en mag ik een stukje meelopen in hun ontwikkeling, wat ik dankbaar werk vind. Naast mijn werkzaamheden ben ik druk bezig me te specialiseren, dit doe ik middels de opleiding Pedagogisch educatief professional. Daarnaast vind je mij vaak in de natuur of bij vrienden en/of familie

Ik ben Denise, geboren in 1996. Ik woon samen met mijn man en onze 2 kinderen (Yannick en Hailey) in Emmeloord. In 2015 heb ik mijn opleiding voor pedagogisch medewerker afgerond en sinds die tijd werkzaam in de kinderopvang. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om samen met mijn gezin en vrienden leuke dingen te ondernemen of creatief bezig te zijn. Het leuke aan het werken in de kinderopvang vind ik het ontdekken van elke eigen persoonlijkheid en ieder kind te begeleiden in hun eigen ontwikkeling.
 

Mijn naam is Grietje van Otterloo. Ik ben in 1991 op Urk geboren en nu woonachtig in Emmeloord. Met mijn SPW, MWD propedeuse en Kraamzorg diploma op zak zie ik uit naar veel werk plezier op de boterbloem. Ik vind het heerlijk om voor de baby’s te zorgen, te spelen met de dreumes/peuter kinderen en te lachen met collega’s. In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit met mijn vriend. Daarnaast doe ik aan sport en houd ik van Aziatisch eten. 

Mijn naam is Judith van Dijk ik ben geboren op 1 november 1994 en ik woon in Lemmer samen met mijn vriend.
Mijn hobby’s zijn veel doen met familie en vrienden
Serie of film kijken maar ook puzzelen vind ik leuk.
Ik ben sinds september 2022 werkzaam op de Boerderij de Boterbloem. Ik vind het werken met kinderen leuk en uitdagend en elke dag is anders. Ik vind het mooi om te kunnen zien hoe kinderen ontwikkelen en dat elk kind uniek is.
Simone is mijn naam.
Ik ben getrouwd en wij hebben 3 kinderen mogen ontvangen.
In het dagelijks leven ben ik huismoeder.
Bij de Boterbloem werk ik op de BSO groep. 
Ik ben Clara. Sinds 2019 werk ik met veel plezier op de Boterbloem. Met kinderen omgaan is voor mij het leukste werk wat er is. Daarvoor heb ik 10 jaar als onderwijsassistent en op een BSO gewerkt. Dat was een prachtige combi. Daarvoor 24 jaar als leerkracht in het basisonderwijs. Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen. Ik ben graag buiten om te wandelen fietsen en tuinieren.
Mijn naam is Lusette Visser, ik kom uit Urk en ik ben in 1998 geboren. Samen met mijn man woon ik in Tollebeek.
Daarnaast ben ik druk bezig met afstuderen als jeugd en gezinsprofessional, Jeugdzorg.
Mijn hart ligt vooral bij de zorgboerderij, waar ik voornamelijk aan het werk ben. Ik zie ieder kind als een uniek mens die zich in eigen tempo moet kunnen en mogen ontwikkelen. Veiligheid, geborgenheid, maar ook ruimte voor zelfstandigheid is hierbij een belangrijke factor. Met veel enthousiasme, passie en liefde zal ik zorg dragen voor uw kinderen en mij inzetten voor een goede samenwerking met u als ouder.
Hoi ik ben Famke, geboren in 1997. Mijn hobby’s zijn paardrijden en gezellige avondjes met mijn vriendinnen en familie. In 2016 heb ik de opleiding maatschappelijke zorg afgerond, daarna heb ik de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker gevolgd en positief afgerond. Na mijn opleiding in 2016 ben ik voor 15 maanden op reis geweest naar Australië, Nieuw Zeeland en 4 landen in Azië. Sinds februari 2019 ben ik met veel plezier werkzaam op Boerderij de Boterbloem. Ik ben werkzaam alle groepen.
Ik vind het belangrijk dat de kinderen zichzelf kunnen zijn, kunnen ontdekken en zich ontwikkelen op hun eigen niveau en tempo. 
Mijn naam is Mariëlle en samen met mijn man Marcel en 4 kinderen woon ik in Oldemarkt. Sinds september 2019 werk ik met veel plezier op de Boterbloem. Voornamelijk werk ik op de zorggroep, maar ook bij de peuters en de BSO kun je me tegenkomen. Voordat ik bij de Boterbloem kwam werken heb ik bij een ander kinderdagverblijf gewerkt, en later nog een paar jaar in de gehandicaptenzorg. Dat ik mijn liefde voor het werken met kinderen en de zorg kan combineren op de Boterbloem vind ik echt leuk. Geen dag is hetzelfde en voor elk kind is er wat te doen. Even een kijkje nemen bij de dieren of lekker voetballen in de pannakooi, er is altijd wat te bedenken. Thuis vind ik het leuk om samen met mijn kinderen te bakken en te knutselen. Ook volleybal ik graag en als het even kan zijn we buiten te vinden voor een fietstocht of een wandeling. En dat we dicht bij huis kunnen kanoën is iets wat we allemaal leuk vinden.
Ik hoop dat jullie wat meer te weten zijn gekomen over wie ik ben en als er nog vragen zijn, stel ze gerust.
Ik ben Jessica Hoekstra, geboren in 1997 en wonend in Emmeloord. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om actief en creatief bezig te zijn. Ik dans, speel gitaar en probeer er ook bij te zingen. Tijdens het afronden van mijn HBO opleiding; Maatschappelijk Werk en Dienstverlening, ben ik in maart 2018 bij de Boterbloem komen werken. Ik begeleid de kinderen op de verschillende groepen op de zorgboerderij. Hiernaast geef ik individuele begeleiding, zowel bij kinderen thuis (ambulant) als op de Boterbloem.
Graag wil ik kinderen begeleiden in hun individuele ontwikkeling en hen helpen te ontdekken wie zij zelf zijn. Dit doe ik door hen geborgenheid, vertrouwen en veiligheid te bieden. Ieder kind is uniek en dat maakt het werken met kinderen zo bijzonder.
Mijn naam is Sieta Finnema. In 1996 geboren en opgegroeid in Friesland en sinds augustus ‘22 woonachtig in Emmeloord samen met Peter, onze 2 kinderen en de hond & kat. 

In mijn vrije tijd ben ik creatief bezig, ga ik graag naar buiten of ben ik bezig met dieren in- en om huis. Ik werk met veel plezier op de zorgboerderij.

Mijn naam is Petra Meijer en vanaf januari 2024 werkzaam op De Boterbloem op de zorggroepen. Ik kom uit Kampen en woon daar samen met mijn partner Willem, zoon Jeroen en 2 katten.

Het geeft mij veel voldoening om mensen te ontmoeten die een zorgvraag hebben en vervolgens samen te achterhalen welke begeleiding hij of zij precies nodig heeft om zo prettig mogelijk te kunnen leven. Je eigen regie voeren in het licht van de sociale, fysieke en emotionele uitdagingen van het leven. Ik doe dit door aandachtig te luisteren naar het verhaal van de ander; gezien en gehoord worden. Ik ga uit van de mogelijkheden en wat kan er nog ontwikkeld worden of in stand worden gehouden. Welke kwaliteiten heb je en hoe zet je deze in om het beste uit jezelf te halen en vertrouwen te krijgen in je eigen vermogens. Graag wil ik mijn medemens begeleiden op dit pad.

Ik ben Brenda den Burger, ik ben geboren in 2000 en ik woon in Luttelgeest. Momenteel zit ik in het tweede jaar van de opleiding Social Work en sinds de zomer van 2020 werk ik op zaterdag en/of in de vakanties op de zorg en BSO groepen. In mijn vrije tijd wandel of fiets ik graag met mijn mountainbike door de bossen
Hallo allemaal! Ik wil mij graag aan u voorstellen.
Mijn naam is Annemieke Kalter, geboren in 1971 en ik werk sinds augustus 2022 op de zorgboerderij waar u mij op zaterdag kunt vinden. Ik woon met mijn man en twee zoons in Kampen, maar heb ook een aantal jaren in Emmeloord gewoond.
Daar heb ik jaren in het ziekenhuis gewerkt als medisch pedagogisch zorgverlener op de kinderafdeling. Daarna heb ik nog twee jaar in het ziekenhuis in Lelystad gewerkt.
Naast mijn werk op boerderij ben ik ook werkzaam als gastouder. In mijn vrije tijd ga ik graag sporten, wandelen of rommelen in de tuin. Lekker lui op de bank met een boek of een film vind ik overigens ook fijn. Ik hoop dat kinderen een fijne tijd te kunnen bieden op de boerderij, waar ze zich fijn voelen en zichzelf kunnen zijn. 
Mijn naam is Kim Busker, een creatieve meid die in oplossingen denkt en een luisterend oor bied naar andere. Ik ben geboren in 1995 en woon in Emmeloord met mijn chihuahua Gizzy. Ik heb de opleidingen Dierenverzorging en Dierentrimmer gevolgd en ben sinds 2019 de dierenverzorgster op de Boterbloem. Ik vind het belangrijk dat de dieren de hulp/verzorging krijgen die ze nodig hebben en lekker in hun vel zitten. En wanneer ik niet werk en met de dieren bezig ben vermaak ik mijzelf met video games spelen, verhalen schrijven en tekenen. Zolang ik maar op een creatieve manier bezig ben.
Ik ben Herwin Stemerdink, ik kom uit de Achterhoek en woon sinds september in Rutten met Cora. Samen hebben wij 4 kinderen van wie er nog 2 thuis wonen. Van beroep ben ik metselaar en timmerman, ik vind het leuk om creatief bezig te zijn en om mijn kennis te delen met kinderen.  Ik ben sinds januari 2024 vrijwilliger bij de Boterbloem. Ik doe allerlei klussen, ik heb al skelters en fietsen opgeknapt en ben buiten bezig om op te ruimen. Ik ga samen met begeleiders en kinderen knutselen, huttenbouwen en andere activiteiten doen. In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen, fietsen of een spelletje doen. Sinds dit jaar hebben we ook een moestuin.Je komt me vast eens tegen bij de Boterbloem.